De vaartochten

Bij de verschillende jaren geef ik een korte omschrijving van de gemaakte tochten, rechts klik je door naar het verhaal. De verhalen komen uit logboek en geheugen. De aantekeningen in het logboek zijn in de loop der tijd steeds korter geworden zodat bij de latere tochten het waarschijnlijk meer fotoreportages met toelichting zullen zijn. Ik merk echter wel dat als ik een tocht aan het beschrijven ben met behulp van logboek, foto's, waterkaart, googlemaps en streetview, er veel herinneringen bovenkomen. 

 

Op het water heb je vaak mooie vergezichten (vooral als je havens zoveel mogelijk mijdt) zodat een op- of ondergaande zon vaak prachtige plaatjes oplevert. Ik kan het dan niet laten om daar een foto van te maken en ik kan het ook niet laten om ze te laten zien, dus vaak een zonsop- of ondergang.

 

De linken in de tekst zijn bedoeld om het verhaal te verlevendigen en/of extra informatie te geven over bijvoorbeeld een plaats . Soms word er ook gelinkt naar een foto die op Google Earth geplaatst is, dan is tevens in het klein de locatie te zien waar ik me op dat moment bevond. Vaak gebruik ik deze mogelijkheid dan ook om te laten zien waar ik ben. Je kunt natuurlijk ook doorlezen en de links gewoon links laten liggen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb